## Sacred Space - Between The Worlds 2020 Schedule Grid Subject To Change • Posted January 20, 2020

Thursday	Valley	Hunt	MD BR 4	MD BR 3	MD BR 1-2	Garden	Salon A	Tack
2:00 -2:45						Intro To This Conference		James Welch Main Ritual Class (30 minutes)
3:00 pm - 3:45	Opening Ritual							
4:00 - 5:30 1 1/2 hours	Gwendolyn Reece Dissipating Glamour in Service of the Nation - Ritual		Karen Bruhin & Carm DiLullo Falcons & Gyphons: On Using Orders Within Groups	Amy Blackthorn Scion of Scent- Aromatic talismans and sigils	Gale Hamby - Build Your Own Tarot Layout		James Welch House Blessings & Wardings: Making A Home	Main Ritual Class (30 minutes)
5:45 pm - 7:15 1 1/2 hours	Reception setup	Robin Fennelly Tree of Light and Shadow	Ivo Designing Effective Rituals	Clio Ajana Vision in the Year 2020	Jo Graham The Great Wheel	Angela Rain- catcher Wisdom of the Animals Ritual	Monika Coyote Healing the Soul Loss of the American Egregore— Medusa enters the Fight	
7:30 - 8:45	Opening Reception							
9:00 - 10:30 1 1/2 hours Open Ended		Nathaniel Johnstone Sings Songs of Hats, Cats, and other Ineffable Horrors	Diana Paxson Seith Ritual	Maria Wander Hellenistic Astrology Timing Technique - Annual Profections	Sara Mastros Hekataion: Protective Door Guardians of Hekate	Leanne Pemburn All Things Chiron Ritual		Gwendolyn Reece Ancient Hellenic Play

Friday	Valley	Hunt	MD BR 4	MD BR 3	MD BR 1-2	Garden	Salon A	Tack
8:15-9:15 1 hour					Chris Farmer Chi Kung	Irene Glasse Yoga		James Welch Main Ritual Class (30 minutes)
9:30 -11:15 1 hour 45 min	Working With Spirits Panel — Aeptha, Baba No Ke, Jesse Hathaway Diaz, Jason Miller, & Diana Paxson	Wheel Of Changes: The Coming Decades Panel — Jo Graham, Diotima, & Maria Wander						
11:30 - 1:15 1 hour 45 min	Orion Foxwood River of Blood- Ancestors	Courtney Weber The Morrigan: Celtic Goddess of Magick and Might	Ivo Dominguez Jr Magickal Action: Aftercare, and Healing	Ariel Malachi Sirocco <i>Fireology</i>	Ann Sheffield (Gróa) Heathen Ethics, Then —and Now?	Haeleron Reforging The Inner Self; Healing Traumatic Events	Jesse Hathaway Diaz The Great Sabbat: Traditional Witchcraft and the Christian Holy Week	Rob Schreiwer Urglaawe 320: Soul Construct
Lunch 1:15-2:45 1 hour 30 min								James Welch Main Ritual Class (30 minutes)
2:45 - 4:30 1 hour 45 min	Diana Paxson Nine Faces of Odin	Jhenah Telyndru Sovereignty and the Great Queen in British Tradition	Katrina Messenger A Working to Heal the Waters of the World	Robin Fennelly Alchemy of the Tree of Life	Diotima Mantineia Integrating Science, Magic, and Spirit	Laura Tempest We Are Aradia - Empower- ment	Inclusion vs. Affirmation: Nonbinary, Genderqueer, and Transgender Identities in Our Communities Panel moderated by: Annie Lynsen. Panel: Richard A. Davis, Raven Edgewalker, Tamara Curry	Chiron Armand The Inner Compass: Navigating Truth in Modern Times
4:45 - 6:30 1 hour 45 min	Ritual Set Up	Ritual Set Up	Jason Miller Strategic Sorcery for the Financially Stuck (ie: Broke)	Byron Ballard and Orion Foxwood Mist- Covered Hills of Home	Crystal Blanton & T. Thorn Coyle Practicing Sacred Justice	Baba No Ke The Ritual of Espiritismo	Irene Glasse Making the Darkness Conscious: Guising Through Shadow	Tara-Love Maguire Living in Liminality
Dinner 6:30-8:30 2 hours			James Welch Main Ritual Class (30 minutes)					
8:30 - 9:40 1 hour 10 min	Main Ritual gather outside							
9:40 - 10:30	Refreshments	s In Hall						

Saturday	Valley	Hunt	MD BR 4	MD BR 3	MD BR 1-2	Garden	Salon A	Tack
8:15-9:15					Chris Farmer Chi Kung	Irene Glasse Yoga		
9:30 -11:15 1 hour 45 min	In Real Life Panel Robin Fennelly, Katrina Messenger, Christopher Penczak, Jhenah Telyndru, Laura Tempest Zakroff	Long Term Magical Workings Panel & Discussion T. Thorn Coyle, James Dickinson, & Michael G. Smith						
11:30 - 1:15 1 hour 45 min	Jason Miller St. Cyprian the Sorcerer Saint	Christopher Penczak The Witch Tree	Keeping It New In The New Aeon Panel Stephanie Olmstead-Dean, David Salisbury, & BJ Swain	Thorn Mooney Exploring Traditional Wicca	Gwendolyn Apotheosis – Becoming a God	Robin Fennelly Temple of Rebirth Ritual	Literata Source to Spell: Magic and Fiber Arts	Byron Ballard Sex and the Art of Magical Maintenanc e
Lunch 1:15 - 2:45 1 hour 30 min								
2:45 - 4:30 1 hour 45 min	Katrina Messenger Body Wisdom: Healing the Schism	Courtney Weber Brigid: History, Mystery, and Magick of the Celtic Goddess	Michael Smith Ritual To Empower Magickal Self	Baba No Ke Healing the Belly Goddess	David Salisbury The Iron Pentacle	Monika Coyote Labyrinth of Statues, a healing ritual with Medusa	Tara & Chris Exploring the Six Paths of Witchcraft	Sara Mastros The Orphic Hymns and Their Use in Magic
4:45 - 6:30 1 hour 45 min	Gala Set Up	Gala Set Up	Diana Paxson Ancestors, Appropriati on and Affinity: In Search of a Pagan Identity	Thorn Mooney Tarot Without Memorizati on	Mat Auryn Mind Magick	Aeptha Light Within and Celestial Light Ritual	Amy Blackthorn Advanced Self Care: Battling Burnout for Pagans And Leadership	Raven Courage
Dinner 6:30-8:00 1 hour 30 min								
8:00 - 12:30 4 hours 30 min	Gala					UTOS Global Spirits Ritual for the Spirits of Unity Ritual		

Sunday	Valley	Hunt	MD BR 4	MD BR 3	MD BR 1-2	Garden	Salon A	Tack
9:30 - 11:00 1 hour 30 min	Jason Miller Spirits and Sensibility	Aeptha Crossroads Thresholds Gateways	Christopher Orapello Resurrectin g Necromanc y	Book Publishing Panel and Q&A Llewellyn	Raven Wands: Not just for witches?	Haeleron Reforging the Inner Self: Unlocking Ancestral Knowledge	Byron Ballard Living Under the Tower	Clio Ajana Dionysian Meditative Ritual
Checkout Break 11:00-12:30	You can store your luggage here							
12:30 - 2:00 1 hour 30 min	Laura Tempest Weave The Liminal: Crafting Authentic Witchcraft	Jesse Hathaway Diaz Maria Padilha: The Woman, the Witch, the Devil's Wife, the Goddess	Crystal Blanton The Magic of Self Care and use of Self	Diotima Mantineia Working With Stations of the Sun	Michael G. Smith The Ancient Egyptian Self	Chistopher Aquarius Rite: Bearing the Phoenix of Light	BJ Swain Witchcraft, the Grimoires, and a Living Spirit Tradition	Death Midwifery Panel Panel Moderated by: Robert L. Schreiwer. Panel: Maggie Beaumont, Catalina Castells, Sabrina Chase, Larry Goble, Jr., Jessica Shoemaker, Vicki Lindstrom, Victoria Young
2:15 - 3:45 1 hour 45 min	Jhenah Telyndru Fire In The Head: Igniting the Spark of Awen in our Lives	T. Thorn Coyle Operative Magic: Why it is Important Now	Jim Dickinson Contacted Traditions: Sponsors, Overshado wing, and Indwelling	Mat Auryn Triple Souls of the Witch	Orion Foxwood The Refined Seven-Fold Alignment: Technique for Co- Creating an Intentional Future	Chiron Armand The Legacy: Mission Descendant	Literata Charges of the Powers	Danielle Dionne Partnering with the Dead for Magick and Healing
4:00 - 4:20	Closing Ritual							